Το forum της εσωτερικής αναζήτησης και αφύπνισης
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  
Η ώρα...είναι
ο χώρος μας στο facebook

Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Ο λ ύ μ π ι ο ς (442)
 
ΑΡΤΕΜΙΣ (223)
 
ecyse (92)
 
EKATH (78)
 
dimig (73)
 
Ιππολύτη Αμαζών (59)
 
Δάφνη (22)
 
ΟΡΦΕΑΣ (19)
 
'Ατροπος (15)
 
astro (14)
 
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 140
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η kanlyo

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 1149 θέματα σε 453 θέματα
οι επισκέπτες μας
Counters
Free Counter

Μοιραστείτε | 
 

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΑΡΤΕΜΙΣ
Συντονιστής
Συντονιστής
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ   Κυρ Μάης 03, 2009 10:59 am

Θεωρίες και Ευρεσιτεχνίας


Η επιστημονική άρνηση σε κάθε νέα ιδέα έχει γίνει πλέον δόγμα χωρίς εξαιρέσεις. Κατά καιρούς έχουν ανακοινωθεί απίστευτες ανακαλύψεις και έχουν διατυπωθεί απίθανες θεωρίες, οι οποίες θα έλυναν τα προβλήματα υγείας και ενέργειας της ανθρωπότητας και όμως αφανίστηκαν γιατί θίγονται τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.


Πρέπει να υποβοηθήσουμε την προσπάθεια αφύ­ πνισης του κόσμου από την πνευματική αδιαφορία του, ώστε να αντιληφθεί τι γίνεται γύρω του και να αντιδράσει πριν να είναι αργά. Μέχρι τώρα τα πόδια οδηγούσαν το κεφάλι.


Καιρός είναι να πούμε την αλήθεια και να αναλάβει το πνεύμα τις ευθύνες του· να αποκαλύψουμε τα σκόπιμα ψέματα που προκαλούν τον πνευματικό σκοταδισμό
.

Η αλήθεια, η γνώση και η πραγματικότητα δεν είναι ένας πνευματικός αντικατοπτρισμός τυχαίων εκδη­ λώσεων των διαφωνούντων με το σύστημα, αλλά πνευματικές εκφάνσεις του δημιουργού, του Απόλυ­ του Νου, στις οποίες όλοι πρέπει να συμμετέχουν.

Όσοι επιστήμονες τόλμησαν να μιλήσουν για να βελτιώσουν τη ζωή της ανθρωπότητας και να βοη­ θήσουν στην κατανόηση των κοσμικών δυνάμεων, πλήρωσαν το τόλμημα τους αυτό πολλές φορές με την ίδια τους τη ζωή. Στη συνέχεια αναφέρω μερικές έξυπνες και πρωτό­ τυπες προτάσεις που θα έλυναν πολλά προβλήματα της ανθρωπότητας αλλά πολεμήθηκαν από τα οικο­ νομικά τραστ, που σήμερα κυβερνούν τον κόσμο μας.


Γ. Καλογερακης < Υπερτατη Μυηση >
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ΑΡΤΕΜΙΣ
Συντονιστής
Συντονιστής
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ   Κυρ Μάης 03, 2009 11:02 am

Μετασχηματιστής Ενέργειας Κενού.

Ο μετασχηματιστής αυτός θα μπορούσε να εξαλεί­ ψει τη χρήση υγρών και στερεών καυσίμων, αφού για να λειτουργήσει δεν χρειάζονται καύσιμα και αποθήκες καυσίμων, ηλεκτρισμό λειτουργίας, ή μπα­ ταρίες. Θα λειτουργούσε αντλώντας ενέργεια από την αόρατη πηγή ισχύος του διαστήματος, το ενεργειακό πεδίο του χώρου, που είναι γνωστό στους φυσικούς σαν κβαντικές ταλαντώσεις μηδενικού σημείου του κενού. Μια τέτοια γεννήτρια κατασκευάστηκε στην Γιούτα των ΗΠΑ το 1930 από τον φυσικό Τ. Henry Moray αλλά δεν συνέφερε στα μεγάλα οικονομικά τραστ και την εξαφάνισαν.
Με τη γεννήτρια αυτή, κάθε οικογένεια με ελάχιστα χρήματα θα κάλυπτε τις όλες ενεργειακές της ανάγκες, από την κουζίνα μέχρι το αυτοκίνητο. Μετά τον Henry Morey, ακολούθησε ο Τέσλα, ο John Worell με τον κινητήρα Hydro Pneymo- PulsatingVacuo motor και ακολούθησαν πολλοί εξαίρετοι επι­ στήμονες. Σήμερα ο πρώην εκτελεστικός Διευθυντής της επιστημονικής και τεχνολογικής επιτροπής του Κεντάκι καθηγητής Wingate Lambertson Ph.D. έχει επιτύχει τη μετατροπή ταλαντώσεων της ενεργείας σε ηλεκτρισμό, που ανάβει μερικούς ηλεκτρικούς λαμπτήρες σε διαφορετικές θέσεις και αποστάσεις.

Ψυχρή σύντηξη ονομάζεται η ενέργεια εκείνη που μπορούμε να πάρουμε από το υδρογόνο του νερού.


Η ενέργεια αυτή λαμβάνεται από τη σύντηξη των πυρήνων του υδρογόνου που επιτυγχάνεται με απλούστατες συσκευές, και δεν έχει καμία σχέση με πυρηνική αντίδραση.
Μέχρι σήμερα οι εταιρίες πετρελαιοειδών κατα­ δίωξαν κάθε τέτοια σκέψη με τελευταία αντίδραση τους τον Απρίλιο του 2004 στο Μόντε Κάρλο στην 5η Διεθνή Διάσκεψη για την Ψυχρή Σύντηξη. (Η εταιρεία Clean Energy Technologies της Φλόριντα απέδειξε ότι ένα στοιχείο ψυχρής σύντηξης των πυρήνων απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες-ενεργείας.
0 Ρουμάνος καθηγητής Dr Peter Gluck κάνει λόγο για την ενέργεια του μηδενικού σημείου που θα επαυξήσει τα αποτελέσματα).

Νερό Καύσιμο.

Από το νερό σε φυσιολογικές συνθήκες θερμο­ κρασίας και πίεσης, παίρνουμε αέριο οξυγόνο και υδρογόνο. Δεν απαιτούνται θέρμανση, ηλεκτρισμός και πολυδάπανες εγκαταστάσεις, αλλά μόνο ένας συνδυασμός ήχων και δονήσεων και απλούστατες συσκευές. [Ευρεσιτεχνία US 4394230/1983 του Dr Αndrija Puharich ο οποίος χρησιμοποιούσε νερό για καύσιμο στο αυτοκίνητο του. 0 Fransco Pachero από το New Jersey με την ευρεσιτεχνία U.S. 5.089.107 χρησιμοποιούσε θαλασσινό νερό.
Τέλος ο Αμερικανός φυσικός John Worell Kelly κατάφερε να διασπάσει το νερό σε οξυγόνο και υδρογόνο χωρίς θέρμανση και ηλεκτρισμό)

. Ασύρματη Παραγωγή και Μεταφορά Ηλεκτρισμού

. Τη συλλογή και μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από την ατμόσφαιρα, πέτυχαν πρώτα ο Ν. Τέσλα και αργότερα στα μέσα του περασμένου αιώνα ο Βίλχεμ Ράιχ, ο οποίος το τόλμημα αυτό πλήρωσε με τη ζωή του, αφού συκοφαντήθηκε καταδιώχτηκε και κλείστηκε στις φυλακές, όπου πέθανε από τις άθλιες συνθήκες κράτησης του. (Όποιος θέλει περισσότερα στοιχεία θα τα βρει στην τεράστια βιβλιογραφία που κυκλοφορεί για τους δύο αυτούς εξέχοντες επιστήμονες.)
.

Αντιβαρύτητα.

Από το 1923 ο Townsend T. Brown κατοχύρωσε την ευρεσιτεχνία του [U.S. 2,949,550.3,018.394] για την ηλεκτροστατική μέθοδο προώθησης και το 1981 ο Γερμανός Rudolf Zinsser παρουσίασε μια αυτοπροωθούμενη μηχανή, με ειδικά διαμορφωμένους παλμούς των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που μπορούσαν να μεταβάλλουν το τοπικό βαρυτικό πεδίο. [Ευρεσιτε­ χνία U.S.. 4.085.384). Ο άνθρωπος μπορεί να υπερνικήσει με τη δύναμη του μυαλού του τη βαρύτητα.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ΑΡΤΕΜΙΣ
Συντονιστής
Συντονιστής
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ   Κυρ Μάης 03, 2009 11:06 am

Μεταστοιχείωση Στοιχείων.


Δεν πρόκειται για αλχημεία αλλά για πρόσφατα πειράματα που έγιναν δίχως μοριακούς επιταχυντές και με τα οποία κατάφεραν να αλλάξουν τον ατομικό αριθμό των χημικών στοιχείων
. Πριν μια δεκαετία, οι μηχανικοί του Κολοράντο των ΗΠΑ, Ron Kovac & Toby Grotz, βοηθούμενοι και από τον Dr Tim Binderκαι με βοήθημα το αρχείο του μεταφυσικού επιστήμονα Walter Russell [1871-1963] που ανέφερε το 1926 το δευτέριο, το τρίτιο, το πλουτώνιο και άλλα στοιχεία, πειραματιζόμενοι πάνω στις ιδέες του που είχε γραμμένες και βρήκαν ότι μπορούν να αλλάξουν την αναλογία οξυγόνου - υδρογόνου στο νερό ή να μετατρέψουν τελείως τα στοιχεία του νερού, ή να πλατύνουν τους πυρήνες κάποιων στοιχείων.

Τα πειράματα μεταστοιχείωσης γίνονται σε δι­ αφοροποιημένο μαγνητικό πεδίο. Δεν χρειάζεται κύκλοτρο ατομικών συγκρούσεων των μορίων, αλλά μια απλή ώθηση και σωστή χρήση των καταλλήλων συχνοτήτων, συγκέντρωσης και αποκέντρωσης των φωτονίων τα οποία παράγουν δίνες φωτός, που ελέγ­ χονται εύκολα. Τα αποτελέσματα των πειραμάτων παραμένουν μυστικά γιατί φοβούνται μήπως υλοποιηθεί το όραμα των αλχημιστών να μετατρέψουν τον μόλυβδο σε χρυσό και ανατρέψουν την οικονομία του κόσμου. Και ο άνθρωπος μπορεί να μεταστοιχειωθεί σε φως, στους διάφορους ενεργειακούς χώρους και διαύλους επικοινωνίας, με κατάλληλη προετοιμασία.


Συσσωρευτης Οργόνης του Βίλχεμ Ράιχ

. Κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία πολλά εγχειρίδια του Συσσωρευτή Οργόνης, κατασκευαστικές λε­ πτομέρειες και αποτελέσματα χρήσης αυτού, αφού χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των ανιάτων ασθενειών. Όμως ένας τέτοιος συσσωρευτής θα προκαλέσει ανεργία σε εκατομμύρια ανθρώπους που ασχολούνται στη βιομηχανία θεραπείας του καρκίνου και άλλων ανιάτων ασθενειών, καθώς και σε φαρμα­ και βιομηχανίες.

Συννεφοθραύστης του Βίλχεμ Ράιχ.

Κατασκευάστηκε από τον Βίλχεμ Ράιχ και προκα­ λούσε βροχή χωρίς ψεκασμό των νεφών με χημικά στοιχεία.
Ο Συννεφοθραύστης βασίζεται στη μηχανική αιθερικών καιρικών συνθηκών [μελέτη αιθέρα] και χρησιμοποιεί τεχνολογία χαμηλών απαιτήσεων, που προϋποθέτει γνώση μετεωρολογίας και οργοτρονικής από τον κατασκευαστή. (οργοτρονική είναι ο κλάδος που ασχολείται με τη μελέτη της οργόνης].

Μικροσκόπιο και Γεννήτρια Συχνοτήτων.


Το 1920 στο Σαν Ντιέγκο ο Royal Raymond Rife εφεύρε ένα υψηλής μεγέθυνσης και ανάλυσης οπτικό μικροσκόπιο, που μπορούσε να ιδεί εύκολα τα ζωντα­ νά κύτταρα του οργανισμού καθώς και τα μικρόβια των ασθενειών. Στο μικροσκόπιο αυτό προσάρμοσε μια γεννήτρια ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, την οποία μπο­ ρούσε να συντονίσει στη φυσική συχνότητα των μικροβίων. Όταν αύξανε τη συχνότητα μπορούσε να προκαλέσει επιλεκτική έκρηξη και να σκοτώσει τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τα καρκινικά κύτταρα και να απαλλάξει το άρρωστο σώμα από την ασθένεια. Η ανακάλυψη αυτή όχι μόνο δεν καλωσορίστηκε από τον πανίσχυρο ιατρικό σύλλογο των ΗΠΑ αλλά και πολεμήθηκε μέχρι αφανισμού.

Συσκευή Ηλεκτρονικής Τηλεπάθειας

. Είναι μια συσκευή τρισδιάστατου ολογραφικού ηχη­ τικού συστήματος, που μπορεί να μεταφέρει ήχους σε οποιονδήποτε χώρο. Με απευθείας δερματική επαφή κάνει κωφούς να ακούσουν και τυφλούς να ιδούν. Η συσκευή αυτή μετά την αναγνώριση της ευρεσιτε­ χνίας χαρακτηρίστηκε από την Αμερικανική υπηρεσία Αμυντικών Πληροφοριών [ΟΙΑ] Άκρως Απόρρητη και απαγορεύτηκε με νόμο να ξαναμιλήσουν γι αυτή.

Συσκευή "Alpha Learning.. Ο Σον Άνταμ καθηγητής κβαντοφυσικής (Έδρα Λουγκάνο της Ελβετίας Ινστιτούτο Alpha Learning (www.alphalearning.ch) ανακάλυψε από το 1996 την ανωτέρω συσκευή, η οποία αυξάνει τον δείκτη νοη­ μοσύνης των ανθρώπων και μπορεί να θεραπεύσει τη δυσλεξία με 100% επιτυχία σε 20- 30 ώρες. Το 1996 ενώπιον 600 γιατρών, σε ιατρικό συνέδριο στη Φλόριντα, παρουσίασε τη συσκευή και τα επιτυ­ χή αποτελέσματα της. Στο τέλος του συνεδρίου, του είπαν: «Η έρευνα σου είναι σωστή αλλά στις ΗΠΑ θα προκαλέσει ετησίως ζημιά δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων και ανεργία σε 200.000 ανθρώπους και δεν την υιοθετούμε.» Η σημερινές φωνές αντιλογίας θεωρούνται επικίν­ δυνες γιατί επιτρέπουν να ακούγονται οι κραυγές της δυστυχίας των ανθρώπων· όμως οι κραυγές αυτές προαναγγέλλουν την προσπάθεια ανάστασης του πνεύματος και την απαλλαγή της αποκαμωμένης ανθρώπινης ψυχής από την απερίγραπτη μιζέρια.Γ.Καλογερακης. < Υπερτατη Μυηση >
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ :: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-
Μετάβαση σε: