ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Έλεγε το τρίπτυχο του πατέρα σου Γιώργο τις 3 του Σεπτέμβρη και επίσης ………………Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ , έτσι δεν έλεγε ο πατέρας σου «Πατριώτη»;
Και σήμερα εσύ ο «έλληνας» ζητάς να ψηφιστεί η ξενόφερτη καθεστωτική ολιγαρχία των πρωτοτόκων τέκνων του Ισραήλ - την Εθνική υποδούλωση – την κοινωνική ,πολιτική και οικονομική ανισότητα την καθιέρωση της Ευρωπαικής Ένωσης ως επίσημο εκκαθαριστή της περιουσίας που δεν προλάβαμε ακόμα να νιώσουμε ΔΙΚΗ μας αλλά αιώνες τώρα ακόμα διεκδικούμε.
Ετοιμαστείτε λοιπόν Έλληνες για την κηδεία και πάρτε απόφαση τι είστε έτοιμοι να δεχτείτε και με ποιόν τρόπο. Κλάψτε Έλληνες την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των παιδιών σας . Θρηνείστε Έλληνες την ψεύτικη ελπίδα που έως και χτες σας έτρεφε , σήμερα Έλληνες ξεχάστε και για πολλές γενιές πιστεύω όσα η ιστορία μας αρχαία και νεότερη μας δίδαξε ιδανικά και οράματα και αποδεχτείτε πως η Εθνική μας Υπερηφάνεια έφτασε να γίνει ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ,υποταχτείτε στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ (όπως λέει το ΠΑΜΕ) στην νέα ΡΩΜΗ ή ΣΙΩΝ ή όπως προτιμάτε ούτως η άλλως σήμερα υπήκοοι των γνωστών συμβουλίων και επίσημα βαπτιστήκαμε .
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ , ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΝΑΠΕ» ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ –ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΙΣΦΡΙΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ» .ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ»