Αυτή η μέρα Συνέλληνες αδέρφια μου είναι ιστορική και αυτός είναι ο λόγος της ανάρτησης μου ως ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ που μπορεί να εξελιχθεί σε «πολεμικό». Έτσι συνέβη και πριν 37 χρόνια και 30 ημέρες όταν εξέπεμψε ο σταθμός του Πολυτεχνείου το μήνυμα της λευτεριάς από τα χείλη των σημερινών κυβερνώντων ΨΩΜΙ , ΠΑΙΔΕΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σύνθημα που και σήμερα θα μπορούσαμε να φωνάξουμε.
Ιστορική μέρα αδέρφια μου ότι και έκβαση να έχει . σήμερα διακυβεύεται η ίδια η Δημοκρατία και αύριο - ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ - μπαίνουμε σε κατάσταση ολικής κατοχής
Δεν καταλύονται μόνο συμβάσεις συλλογικές , κλαδικές κ.λ.π. καταλύεται το Σύνταγμα , η Δημοκρατία , η Εθνική Κυριαρχία η Ελευθερία , η Κοινωνική Δικαιοσύνη με μια λέξη ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
Ένα νομοσχέδιο με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωτική υποτέλεια και υποδούλωση του Ελληνικού Λαού και με αναγκάζουν και δημόσια να πω τα εξής:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ , ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ , ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΨΙΜΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ» ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ : ΑΥΤΟ ΤΟ 48ΩΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΩΦΡΟΝΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΣΑΣ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ Η ΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ