ΕΠΙΒΙΩΣΗ μια λεξη και που περιεχει την πρακτικοτητα και την πνευματικοτα της Ζωης
Το αισθημα της αυτοσυντηρησης: να καταφερνουμε να επιβιωνουμε σε οποιαδηποτε κατασταση η προκληση.
Το αισθημα της πρακτικοτητας: να μπορουμε να ρυθμιζουμε την καθημερινοτητα μας, με πρακτικο τροπο .
Οσο πιο οργανωμενο ειναι ενα μυαλο τοσο ευκολοτερα καταφερνει να πραγματοποιει τους στοχους του.
Την αυτοβελτιωση μας: που συνεπαγεται: ανακαλυπτω τον εαυτο μου , καταλιαγιαζω τα Εγω μου , μαθαινω να τα διαχειριζομαι και δεν τα αφηνω να με κυβερνουν.
Γνωριζω τα ελατωματα μου και τα προτερηματα μου και γινομαι καλυτερος ανθρωπος.
Και τελος την ταυτηση μας με την ψυχη και το πνευμα.
Ταυτιζομενοι με την ψυχη ανακαλυπτουμε τον ανωτερο εαυτο μας ,ανακαλυπτουμε κρυμενους θυσαυρους που δεν τους ειχαμε φανταστει αντιλαμβανομαστε μια αλλη διασταση αυτης της επιγειας ζωης. Που μας γεμιζει Ενεργεια και μας δινει Δυναμη.
Οταν συνειδητοποιησουμε, οτι ειμαστε μερος του Συμπαντος , τοτε μας ανοιγονται ιο δρομοι που οδηγουν στη Σοφια.
Για να κατανοησουμε τι σημαινει ΕΠΙΒΙΩΣΗ θα πρεπει να καταφερουμε να εχουμε σε ισσοροποια τον πρακτικο τροπο ζωης με τον πνευματικο!